Azzibo.ro stocheaza datele dumneavastra in cookies pentru o experienta cat mai simpla si rapida. OK

Termeni si conditii

 

Bun venit in magazinul azzibo.ro.

Inainte de plasarea unei comenzi va rugam sa acordati maximum de atentie acestui capitol: "Termeni si conditii", unde veti gasi toate clauzele care reglementeaza vanzarea produselor in magazinul nostru.
 
In situatia in care va decideti sa folositi acest website si sa ne transmiteti o comanda, trebuie sa bifati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile mentionate in cele ce urmeaza.

In cazul in care aveti intrebari cu privire la anumite aspecte prezentate in acest capitol va rugam sa ni le adresati pe adresa de email contact@azzibo.ro.

Magazinul online www.azzibo.ro este operat de SC Lamontte Worldwide Group SRL, CUI: 31021569, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/14840/2012, cu sediul in Str. Baba Novac Nr. 2, Bl. U1, Sc. 1, Et. 4, Ap. 14, Sector 3, Bucuresti, capital social 200 lei, cont bancar RO82INGB0000999904226792 deschis la Banca ING Agentia Dristor, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal al ANSPDCP sub nr. 30976.

Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

CONTRACT DE VANZARE - CUMPARARE

1. INTRODUCERE

1.1. Acesta este un contract de vanzare - cumparare intre SC Lamontte Worldwide Group SRL (CUI: 31021569, J40/14840/2012, Bucuresti, Str. Baba Novac NR. 2, Bl. U1, Sc 1, Et. 4, Ap. 14, Sector 3, Banca ING), ce va fi denumit mai departe "VANZATOR" si care detine magazinul online azzibo.ro si orice persoana fizica sau juridica, ce va fi denumit mai departe "CUMPARATOR" ce plaseaza comenzi pe azzibo.ro. 

1.2. Plasarea tuturor comenzilor, confirmarea acestora, precum si orice alta corespondenta ce poate influenta actul comercial de vanzare - cumparare se va efectua prin email, in forma scrisa, pe adresa de email contact@azzibo.ro, sau prin intermediul telefonului.

2. DATE DE CONTACT

2.1. Pe site-ul azzibo.ro gasiti toate datele complete ale SC Lamontte Worldwide Group SRL si toate modalitatile de a intra in contact cu magazinul online www.azzibo.ro.

2.2. Date societate: 

SC LAMONTTE WORLDWIDE GROUP SRL
CUI: 31021569
J40/14840/2012
Str. Baba Novac Nr. 2, Bl. U1, Sc. 1, Et. 4, Ap. 14, Sector 3, Bucuresti
Cod IBAN: RO82INGB0000999904226792
Banca: ING Agentia Dristor

2.3. Ne puteti contacta prin mai multe metode: 

2.3.1. Telefonic la numarul: +40 737 84 72 25, pentru orice fel de informatii, lamuriri sau alte detalii pe care doriti sa le aflati despre azzibo.ro, sau despre produsele si serviciile comercializate in magazinul nostru. De asemenea ne puteti transmite telefonic criticile, parerile sau sugestiile dumneavoastra.

2.3.2. Prin email la adresele:

- contact@azzibo.ro - in cazul in care nu va descurcati sau aveti nevoie de ajutor in navigarea pe site-ul nostru;
                              - pentru orice are legatura cu o comanda pe care doriti sa o plasati, care este in curs de procesare, sau pe punctul de a fi livrata.

- retur@azzibo.ro  - in situatia in care doriti sa returnati un produs pe care l-ati achizitionat anterior din magazinul nostru.

2.3.3. Prin formularul de contact. In cazul in care folositi aceasta modalitate de contact, va rugam completati toate campurile cerute. In caz contrar ne rezervam dreptul de a nu raspunde.

3. DEFINITII

3.1. Cei mai folositi termeni ce pot fi intalniti navigand in magazinul azzibo.ro sunt prezentati in cele ce urmeaza cu definitiile aferente:

SITE - toate informatiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric.

SERVICIU - serviciul de comert electronic desfasurat de azzibo.ro exclusiv pe portiunile public disponibile ale site-ului, in sensul acordarii posibilitatii cumparatorului sa contracteze produse si/sau servicii folosind mijloace electronice, dar si prin alte mijloace de comunicare la distanta (de ex. telefonic).

COMANDA – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre cumparator si vanzator prin care vanzatorul este de acord sa livreze produsele, iar cumparatorul este de acord sa primeasca aceste produse si sa faca plata acestora conform detaliilor stabilite inainte de livrare.

PRODUSE – orice articol, inclusiv documentele si serviciile mentionate in comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre vanzator cumparatorului.

CONTRACT DE VANZARE - CUMPARARE/TERMENI SI CONDITII – o comanda lansata de cumparator si confirmata de catre vanzator. Cumparatorul accepta termenii in care este incheiat contractul in momentul lansarii comenzii. Renuntarea la contract se poate face in conformitate cu prevederile legale pentru contractele la distanta.

NEWSLETTER - mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre azzibo.ro intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea azzibo.ro cu referire la informatiile continute de acesta.

TRANZACTIE – incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs/serviciu de catre azzibo.ro catre cumparator indiferent de modalitatea de livrare.

VIZITATOR - orice persoana ce acceseaza site-ul azzibo.ro pentru a vedea oferta prezentata si care ulterior se poate transforma in cumparator in momentul in care plaseaza o comanda.

VOUCHER - card cadou, care poate fi achizitionat de pe site-ul azzibo.ro, ca atare, si oferit in dar unei persoane dragi, pentru ca aceasta sa-si poata achizitiona ceea ce doreste din magazinul nostru in limita valorii voucherului, sau de o valoare mai mare, platind diferenta.

CUPON DE REDUCERE - un cod ce permite acordarea unei reduceri de pret, oferit in timpul promotiilor speciale si concursurilor.
 
4. OBIECTUL CONTRACTULUI

4.1.  Obiectul contractului priveste prezentarea si punerea in vanzare a produselor azzibo.ro, conform ofertei sale comerciale intre persoanele fizice sau juridice si firma Lamontte Worldwide Group SRL.

4.2. Prezentele clauze comerciale sunt aplicabile tuturor operatiunilor de vanzare/cumparare de bunuri incheiate la distanta si realizate prin intermediul modalitatilor mentionate in cuprinsul acestui contract intre persoane fizice/juridice si firma noastra.

4.3. Prezentul contract stabileste termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Orice tranzatie finalizata in magazinul nostru se supune acestora.

5. CLAUZE GENERALE DE FOLOSIRE A SITE-ului/ACCES LA CONTINUTUL ACESTUIA 

5.1. Orice vizitator al magazinului azzibo.ro are obligatia de a citi cu atentie capitolul "Termeni si Conditii", iar in momentul in care a plasat o comanda si a devenit cumparator inseamna ca a luat la cunostinta si a fost de acord cu cele mentionate in aceasta sectiune.

5.2. Vizitatorii sau ulterior cumparatorii acceseaza acest site din proprie initiativa si isi asuma toate actiunile ce decurg din acest fapt (cum ar fi plasarea comenzilor, ulterior efectuarea platilor si altele ce decurg din acestea). De asemenea toti vizitatorii sau cumparatorii sunt direct raspunzatori in situatia in care aduc daune de orice natura site-ului azzibo.ro.

5.3. In situatia in care un cumparator nu este de acord cu anumite aspecte prezentate in acest contract cadru, renunta benevol si la achizitionarea produselor si serviciilor comercializate de magazinul azzibo.ro.

5.4. SC Lamontte Worldwide Group SRL are drept de proprietate intelectuala asupra tuturor imaginilor, textelor, simbolurilor, elementelor de grafica web, scripturilor, programelor, logo-urilor, bazelor de date si graficelor de pe acest site. Acestea sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei SC Lamontte Worldwide Group SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru orice intrebari sau comentarii legate de drepturile de autor contactati-ne la adresa de email management@azzibo.ro.

5.5. SC Lamontte Worldwide Group SRL isi rezerva dreptul de a aduce orice  modificari considera necesare asupra prezentului site fara o notificare prealabila.

5.6. SC Lamontte Worldwide Group SRL poate sista in orice moment furnizarea de informatii, precum si comercializarea de produse si servicii de asemenea fara a anunta sau notifica in prealabil si fara a fi considerata raspunzatoare din punct de vedere legal fata de vizitatori sau cumparatori.

5.7. Nici un vizitator/cumparator al site-ului azzibo.ro nu are dreptul sa copieze, sa transfere, sau sa reproduca in scopuri comerciale aducatoare de profit nici o informatie, text, sau poza de pe site-ul azzibo.ro.

5.8. SC Lamontte Worldwide Group SRL isi rezerva dreptul de a introduce pe site si de a transmite cumparatorilor materiale publicitare de orice natura respectand legislatia in vigoare.

6. PRODUSE/SERVICII COMERCIALIZATE, POLITICI DE VANZARE ONLINE SI VALABILITATE PRETURI

6.1. Toate produsele comercializate de magazinul azzibo.ro sunt noi si ajung la cumparator ambalate in ambalajul original + ambalajul azzibo.ro, impreuna cu factura fiscala si certificatul de garantie emise de SC Lamontte Worldwide Group SRL in conditiile prevazute de legislatia in vigoare.

6.2. Produsele/serviciile sunt comercializate respectand integral acest capitol: "Termeni si Conditii", si in limita stocului disponibil. Astfel incat SC Lamontte Worldwide Group SRL isi rezerva dreptul de a nu livra anumite produse care nu mai sunt pe stoc in momentul plasarii comenzii sau din alte motive justificate.

6.3. Preturile de achizitie de pe factura fiscala sunt exact cele care au fost confirmate dupa plasarea comenzii si nu includ cheltuielile de transport, decat in situatia in care se precizeaza acest lucru in mod expres.

6.4. SC Lamontte Worldwide Group SRL nu ofera nici o alta garantie in afara de cea prevazuta de legislatia in vigoare, vizitatorii fiind de acord ca folosirea acestui site se face pe cont propriu, singura obligatie a SC Lamontte Worldwide Group SRL fiind in ceea ce priveste dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare.

6.5. Pozele afisate pe site pot diferi in anumite aspecte de  produsul original (prin nuanta, perceperea marimii, accesorii, etc.).

6.6. Nu se pot cumpara produse/servicii din magazinul azzibo.ro decat daca esti de acord cu prevederile prezentului contract cadru. Acest acord se da bifand casuta "Sunt de acord cu Termeni si Conditii" inainte de a lansa comanda.

6.7. Cade in responsabilitatea cumparatorului asigurarea confidentialitatii parolei aferente contului creat de acesta pe site-ul nostru.

6.8. SC Lamontte Worldwide Group SRL isi rezerva dreptul de a modifica preturile afisate pe site ori de cate ori considera necesar, fara o notificare a cumparatorului in prealabil.

6.9. Preturile de vanzare afisate pe site nu se pot modifica odata ce comanda a fost confirmata sau in cazul unui contract deja onorat.

6.10. Cumparatorul poate renunta la produsele/serviciile comandate doar in conformitate cu legislatia in vigoare.

7. PLASAREA COMENZILOR ONLINE

7.1. Cumparatorii pot plasa comenzi pentru produsele/serviciile aflate la un moment dat pe site-ul azzibo.ro, iar pentru finalizarea acestora este nevoie ca datele furnizate de acestia sa fie actuale, complete si corecte.

7.2. SC Lamontte Worldwide Group SRL poate sa contacteze cumparatorul pentru confirmarea comenzilor, pentru stabilirea de comun acord a detaliilor cu privire la adresa de livrare, stadiul livrarii, detalii privitoare la plata, precum si alte amanunte care au importanta in derularea optima a contractului de vanzare - cumparare dintre cele doua parti.

7.3. SC Lamontte Worldwide Group SRL isi rezerva dreptul de a nu onora o comanda plasata de un cumparator in situatia in care datele furnizate de catre acesta se dovedesc a nu fi corecte sau complete, sau in cazul in care activitatea pe site a cumparatorului a adus daune diverse site-ului azzibo.ro.

7.4. Comenzile cumparatorilor se pot transmite catre azzibo.ro la orice ora, in orice moment al zilei si in oricare zi (chiar si in zilele nelucratoare), dar vor fi confirmate in prima zi lucratoare si livrate in urmatoarea.

8. PLATA PRODUSELOR

8.1. In primul rand trebuie sa stii ca toate preturile (inclusiv costul transportului) afisate de azzibo.ro sunt finale. In momentul finalizarii comenzii vei stii exact cat trebuie sa platesti si nu vei avea de achitat nici un leu in plus fata de ceea ce ti s-a afisat pe ecran si ti s-a confirmat prin email.
Preturile produselor sunt cele afisate pe site-ul nostru la momentul comenzii, cu exceptia cazurilor unor erori evidente.

8.2. Exista 3 variante prin care poti sa achiti contravaloarea produselor comandate de pe site-ul nostru si anume:

1. PLATA RAMBURS/LA LIVRARE - vei achita produsele si contravaloarea transportului (daca este cazul), catre reprezentantul firmei de curierat in momentul in care intri in posesia coletului continand comanda plasata de tine si vei primi o chitanta pentru suma platita. In cazul in care nu primesti te rugam sa o soliciti.

2. PLATA ONLINE CU CARD BANCAR - prin intermediul companiei specializate in plati online MobilPay beneficiezi de o tranzactie sigura si eficienta, fara costuri suplimentare. In situatia in care ai un card emis de Credit Europe Bank (card Avantaj), sau emis de Garanti Bank si doresti sa platesti in rate, magazinul nostru iti ofera posibilitatea de a plati contravaloarea produselor achizitionate in 3 rate egale fara dobanda. Procesul este simplu: dupa ce ai bifat "plata online cu cardul" si ai finalizat comanda, vei fi redirectionat spre serverul procesatorului de plati MobilPay unde dupa introducerea datelor vei putea selecta plata in rate.

3. PLATA PRIN ORDIN DE PLATA SAU DEPUNERE NUMERAR, precum urmeaza:
- fie depui banii in numerar direct la ghiseul Bancii ING in contul magazinului nostru (COD IBAN: RO82INGB0000999904226792);
- fie prin ordin de plata direct de la ghiseul bancii;
- fie prin ordin de plata prin online banking.
In aceasta situatie livrarea produselor se va efectua numai dupa ce Banca ING ne va confirma incasarea platii dumneavoastra.

Pentru ultimele doua variante iti garantam 100% returnarea banilor, in situatia in care te razgandesti inainte ca azzibo.ro sa trimita comanda.

8.3. Plata produselor trebuie efectuata integral si documentul ce confirma efectuarea platii transmis catre azzibo.ro inainte de a incepe procedurile de livrare a produselor. Exceptie face situatia in care cumparatorul alege plata ramburs, situatie in care cumparatorul va achita contravaloarea comenzii catre reprezentantul companiei de curierat de la care va primi chitanta fiscala.

9. LIVRAREA PRODUSELOR

9.1. Livrarea se face pe intreg teritoriul Romaniei, prin intermediul firmelor de curierat Fan Courier Express, Cargus si Sameday.

9.2. Termenul de livrare pentru produsele aflate in depozitul nostru este 1- 3 zile, in functie de adresa de livrare, expedierea se face in aceeasi zi pentru comenzile plasate de L-V pana in ora 17:00, iar pentru comenzile plasate dupa ora 17:00 expedierea se va face a doua zi lucratoare.

 Pentru comenzile primite in weekend si in zilele de sarbatoare legala, expedierea coletului se va efectua in prima zi lucratoare.

Termenul de livrare pentru podusele aflate in depozitul furnizorilor nostri, este de 1 - 3 saptamani.

9.3. Pentru comenzile primite in weekend si in zilele de sarbatoare legala, expedierea coletului se va efectua in prima zi lucratoare.

9.4. Livrarea este gratuita pentru comenzile cu valoare mai mare de 199 lei.

9.5. Pentru comenzile care nu se incadreaza la livrarea gratuita costul de livrare estimativ este pentru:
- Bucuresti intre 15 lei - 18 lei.
- restul tarii intre 17 lei - 25 lei in aria retelei curierului ales. Pentru localitatile in afara retelei curierului rapid se vor percepe kilometrii suplimentari.
Costul de livrare exact iti va fi afisat in formularul de comanda dupa ce ai completat adresa de livrare.

9.6. Coletul va fi livrat la adresa mentionata in comanda, in intervalul orar 9:00 - 17:00 de L-V, sau Sambata pana in ora 14:00. Te rugam sa specifici in campul OBSERVATII din comanda intervalul orar in care poti receptiona coletul. In cazul in care cumparatorul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va reveni inca o data dupa ce reuseste sa contacteze telefonic cumparatorul. In cazul in care nici la cea de-a doua incercare de livrare cumparatorul nu este gasit la adresa de livrare, comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu SC Lamontte Worldwide Group SRL, cumparatorul urmand sa plateasca costul transportului initial si sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate. 

9.7. In cazul in care un cumparator are una sau mai multe comenzi neonorate, SC Lamontte Worldwide Group SRL isi rezerva dreptul de a nu mai lua in considerare viitoarele comenzi.

9.8. Factura care va insoti produsele dumneavoastra constituie anexa la contractul de vanzare/cumparare prezentat in capitolul "Termeni si conditii", conform legislatiei romane in vigoare.

9.9. Magazinul online azzibo.ro nu onoreaza comenzile primite de la cumparatorii ce nu au furnizat absolut toate datele de contact necesare livrarii.

9.10. Azzibo.ro isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrarea comenzilor daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de magazinul nostru, de genul impedimentelor de forta majora precum : incendii, cutremure, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile etc.

9.11. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de azzibo.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de magazinul nostru de la acest client.

10. GARANTIA OFERITA PRODUSELOR SI RECLAMATII ULTERIOARE RECEPTIEI ACESTORA

10.1. Magazinul azzibo.ro ofera produselor sale garantie in conformitate cu Legea nr. 449/2003 si O.G. nr. 21 /1992 si anume 30 de zile calculate din momentul receptiei coletului.

10.2. Garantia oferita produselor noastre este in limita folosirii produselor in scopul pentru care au fost produse. De asemenea cumparatorul are obligatia sa manipuleze, sa transporte, sa dezambaleze, sa depoziteze, sa conserve, sa intretina si sa utilizeze produsele in conformitate cu indicatiile oferite de azzibo.ro. Magazinul azzibo.ro nu poate fi facut raspunzator pentru defectiunile aparute ca urmare a nerespectarii acestor indicatii de catre cumparator.

10.3. Reclamatiile privitoare la posibile defecte ale produselor noastre vor fi luate in considerare doar in situatia in care au fost respectate toate prevederile de la punctul 10.2.

10.4. Orice reclamatie este luata in considerare doar daca este transmisa pe email la adresa contact@azzibo.ro, in termen de 30 de zile de la data receptiei coletului. Nu se iau in considerare reclamatii telefonice. Mai multe detalii cu privire la retururi gasiti la sectiunea "Politica de returnare".

10.5. Azzibo.ro isi rezerva dreptul de a nu raspunde reclamatiilor care nu sunt formulate clar, in scris si care nu contin urmatoarele informatii: numarul comenzii, numarul facturii, numarul coletelor, modalitatea de transport, defectul semnalat, precum si pretentiile cumparatorului. 

10.6.  La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului cu defecte, impreuna cu accesoriile aferente (daca este cazul), copie de pe factura fiscala, certificatul de garantie si chitanta de la curier. In cazul in care produsele sunt returnate neinsotite de aceste documente, ele pot fi restituite solicitantului/expeditorului fara ca azzibo.ro sa solutioneze cererea de acordare a garantiei.

10.7. Nici o reclamatie nu poate fi luata in considerare daca s-a intervenit in orice fel asupra produsului ce face obiectul reclamatiei.

10.8. Azzibo.ro raspunde in termen de 2 zile lucratoare oricarei reclamatii primite iar raspunsul poate fi urmatorul:

a. respingerea reclamatiei in cazul in care nu se respecta cele mai sus mentionate;
b. oferirea unei reduceri de la pretul platit initial, caz in care banii vor fi returnati in contul cumparatorului in cel mult 14 zile;
c. inlocuirea produsului sau returnarea acestuia catre magazinul nostru si trimiterea contravalorii marfii in contul cumparatorului in maxim 14 zile.

11. POLITICA DE RETURNARE/RETRAGERE

11.1. Azzibo.ro garanteaza 100% posibilitatea returnarii oricarui produs achizitionat din magazinul nostru, fara a invoca un motiv anume in 30 de zile de la receptia coletului. Conform legislatiei in vigoare Ordonanta de Urgenta nr.34/2014, poti returna produsele cumparate online, in termen de 14 zile de la receptie. NOI ITI OFERIM 16 ZILE IN PLUS. In concluzie,in termen de 30 de zile de cand ai receptionat pachetul cu produsele comandate de tine, poti sa te decizi (fara a fi nevoie sa oferi o explicatie) sa le returnezi si vei primi inapoi integral contravaloarea lor. 

11.2. Procedura de returnare este urmatoarea:

Trebuie decat sa ne trimiti un email la adresa: retur@azzibo.ro pentru a ne anunta intentia ta de a ne returna unul sau mai multe produse sau sa completezi formularul de retur si sa ne spui daca doresti sa schimbi cu altceva sau doresti banii inapoi.

FORMULARUL DE RETUR IL GASITI AICI. ( click - formular retragere/retur- formularul il puteti scana si trimite la adresa de e-mail retur@azzibo.ro

Pentru o imbunatatire a calitatii serviciilor oferite de noi am aprecia daca ai preciza motivul pentru care faci returul.

Returul trebuie insotit de urmatoarele documente : factura fiscala, certificatul de garantie si chitanta de la curier.

Produsele pe care le trimiti inapoi trebuie sa fie in aceeasi stare de calitate ca in momentul in care le-ai receptionat fara rupturi, pete, fara a fi fost purtate, fara urme de uzura, sa aiba toate etichetele intacte.

Urmatorul pas este sa ne trimiti coletul pe adresa firmei: Str. Baba Novac Nr. 2, Bl. U1, Sc. 1, Et. 4, Ap. 14, Sector 3, Bucuresti, cod postal 031627, apeland la firma de curierat prin care le-ai primit sau la o alta firma de curierat pe care o agreezi. 

Costurile directe legate de returnarea produselor vor fi suportate de catre cumparator si pot fi influentate de dimensiunea si greutatea produselor returnate. In orice situatie acestea nu ar trebui sa depaseasca 20-30 lei, indiferent de compania de curierat agreata.

Sc.Lamontte Worldwide Group SRL isi rezerva dreptul de a nu accepta returul dumneavoastra in cazul in care nu respectati aceste conditii de retur.

Efecte ale retragerii din contract

In urma retragerii din contract, iti vom rambursa totalul platilor efectuate fara a depasi data scadenta si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data in care am fost informati asupra deciziei de a te retrage din contract. Rambursarea se va realiza prin intermediul transferului bancar.

Ne rezervam dreptul de a amana rambursarea pana la data receptionarii produselor care au facut obiectul vanzarii sau pana la momentul primirii unei dovezi din partea consumatorului conform careia acesta a trimis produsele catre profesionist, luandu-se in considerare data cea mai apropiata.

Vei primi banii inapoi in contul(codul IBAN) si banca pe care le-ai mentionat in email, in maxim 10 zile lucratoare, calculate din data in care returul tau a fost acceptat, in cazul in care aceasta a fost optiunea ta.

In situatia in care doresti alt produs (sau mai multe) in schimbul celor returnate, lucrurile functioneaza ca in cazul unei comenzi normale in ceea ce priveste livrarea bunurilor.

Diferenta apare doar la plata acestora, existand 2 variante:

1. Daca produsele noi sunt mai scumpe decat cele returnate, ne vei achita doar diferenta de bani.
2. Daca produsele noi alese de tine sunt mai ieftine iti vom returna noi banii in maxim 10 zile.

In cazul in care la comanda initiala alcatuita din 2 sau mai multe produse, ai beneficiat de transport gratuit si doresti sa returnezi partial comanda, iar valoarea produselor nereturnate nu atinge pragul de livrare gratuita (mai mare de 199 lei), vei primi in contul tau pretul produselor returnate minus costul transportului pentru comanda initiala.

In ceea ce priveste transferul riscurilor, consumatorul preia riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor cand a dobandit posesia fizica a acestora. In mod exceptional, riscurile sunt transferate consumatorului la momentul livrarii produselor catre transportatorul ales de acesta.

12. CLAUZE PRIVIND ABONAREA LA NEWSLETTER

12.1. Abonarea la newsletter se face din initiativa proprie a cumparatorului, prin completarea tuturor campurilor cerute dupa ce cumparatorul a dat click pe zona "Abonare Newsletter". Odata ce s-a abonat, cumparatorul va primi pe adresa sa de email toate noutatile privind activitatea magazinului azzibo.ro (oferte promotionale, reduceri, produse noi intrate in oferta si alte informatii pe care magazinul nostru le considera utile pentru cumparatori).

12.2. Abonarea nu este definitiva, in orice moment, in cazul in care cumparatorul nu mai doreste sa primeasca informatii de la noi se poate dezabona accesand link-ul din zona in care apare textul "Nu mai doresc sa fiu abonat la Newsletter-ul magazinului azzibo.ro".

12.3.  Mesajele trimise cumparatorilor azzibo.ro nu sunt nesolicitate si respecta reglementarile privind comertul electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala, astfel cum sunt acestea stabilite de legislatia romana si internationala.

12.4. Datele preluate de la vizitator sau cumparator in scopul expedierii newsletter-ului,  pot fi folosite de catre azzibo.ro in limitele politicii de securitate si confidentialitate.

12.5. In momentul in care vizitatorul sau cumparatorul se dezaboneaza de la newsletter, azzibo.ro se obliga sa stearga din baza ei de date toate datele personale si de contact ale persoanei respective.

13. LIMITARE DE RESPONSABILITATE

13.1. Orice persoana care utilizeaza site-ul azzibo.ro face acest lucru pe propria raspundere. Azzibo.ro nu poate fi facut raspunzator pentru nici un fel de prejudiciu direct, indirect, sau accidental, ce rezulta din folosirea sau incapacitatea de folosire a site-ului azzibo.ro.

13.2. Pentru acele parti din site unde vizitatorii sau cumparatorii isi exprima parerile personale acest continut informational revine in intregime autorilor acestora. Azzibo.ro isi rezerva dreptul de a bloca postarile ce cuprind cuvinte injurioase si expresii ce ar putea aduce atingere moralei si bunului simt.

13.3. Azzibo.ro nu isi asuma nici o obligatie si nu garanteaza in nici un fel ca acest site este in mod permanent operational si lipsit de orice defecte functionale, dar depune toate eforturile pentru ca acest lucru sa se intample.

13.4. Magazinul online azzibo.ro nu garanteaza in nici un mod ca documentele, fisierele sau orice alte pachete de date care sunt continute sau au legatura cu acest site nu contin virusi si nu va avea nici o responsabilitate pentru nici un fel de prejudiciu actual sau viitor cauzat de sau prin intermediul acestui site. In consecinta, pentru protectia sa, orice utilizator al acestui site trebuie sa utilizeze un program antivirus atunci cand utilizeaza site-ul.

14. POLITICA DE SECURITATE SI DE CONFIDENTIALITATE

14.1. Azzibo.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor primite, gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Informatiile furnizate catre magazinul nostru sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse si anume pentru comercializarea catre persoanele fizice/juridice a produselor si serviciilor ofertate pe site sau in vederea informarii prin newsletter cu privire la ultimele noutati ale magazinului azzibo.ro. 

14.2. Azzibo.ro nu va face publice si nu va oferi tertilor, datele primite de la vizitatorii sau cumparatorii sai fara acordul expres al acestora, decat daca acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/sau procedurile judiciare si de asemenea magazinul nostru nu incurajeaza spam-ul. Orice vizitator/cumparator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site poate opta pentru stergerea acesteia.

14.3. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice SC Lamontte Worldwide Group SRL are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: reclama, marketing si publicitate, servicii de comunicatii electronice, comert on-line si concursuri on-line. Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare preluarii si livrarii comenzilor plasate on-line si pentru a beneficia de ofertele si reducerile magazinului nostru www.azzibo.ro. Refuzul dumneavoastra conduce la imposibilitatea de a procesa si livra comenzile plasate. Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: societatilor comerciale de curierat Sc. Cargus Express, Sc. Fan Courier si Posta Romana.
Doriti sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de SC Lamontte Worlwide Group SRL prin intermediul magaziului online www.azzibo.ro va rugam sa va inscrieti la newsletter.
- in situatia in care va abonati la newsletter consideram ca ati raspuns cu "DA" la aceasta intrebare si ca sunteti de acord sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de SC Lamontte Worlwide Group SRL.
- in cazul in care va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc sau solicitati stergerea acestora adresati o cerere scrisa, datata si semnata catre SC Lamontte Worldwide Group SRL pe adresa de e-mail management@azzibo.ro.
Daca doriti sa cumparati un produs sau serviciu din magazinul www.azzibo.ro va rugam sa completati datele cerute in formularul de comanda ( nume, prenume, adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon ).
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la SC Lamontte Worldwide Group SRL pe adresa de e-mail management@azzibo.ro. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in strainatate.
De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate în strainatate. SC Lamontte Worldwide Group SRL se obliga sa nu difuzeze unor terti datele personale ale clientilor, in afara de autoritatile in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau autoritatile in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.

SC Lamontte Worldwide Group SRL este operator de date cu caracter personal inscris in registrul de evidenta a prelucrarii de date la ANSPDCP sub nr. 30976.
Daca v-ati inscris la newletterul nostru veti primi informatii despre produsele si serviciile magazinului www.azzibo.ro, in cazul in care nu mai doriti sa primiti newsletterul azzibo.ro va puteti dezabona urmand linkul din foote-ul newsletterului primit sau printr-un e-mail la adresa management@azzibo.ro in care se speicificati clar acest lucru.

14.4. Azzibo.ro nu cere cumparatorilor sai furnizarea de date cu caracter personal gen parole personale date confidentiale cu privire la conturi/carduri ci doar datele de contact necesare comercializarii produselor/serviciilor sale si livrarii acestora in conditii optime, sau date de contact in vederea transmiterii mesajelor gen newsletter la care cumparatorul se aboneaza benevol, pe propria raspundere. Avem nevoie de nume, prenume, numar de telefon, domiciliu si adresa de email. În momentul în care doriti sa cumparati online, va vom cere adresa de livrare si modalitatea de plata.

14.5. Azzibo.ro nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile aparute in urma neglijentei vizitatorului sau cumparatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale, precum si in situatia in care acesta divulga cu buna stiinta datele sale personale si confidentiale unor terte persoane.

14.6. Magazinul azzibo.ro nu garanteaza in nici un mod securitatea si/sau confidentialitatea nici unei informatii transmise prin orice mijloace de comunicatii electronice catre site sau catre adresele de email ale administratorului site-ului, ci numai faptul ca azzibo.ro nu va face publice datele respective.

14.7. Azzibo.ro nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor.

14.8. In magazinul online azzibo.ro puteti cumpara fara griji folosind cardul bancar, pentru ca atunci când va solicitam informatii personale (nume, adresa, numarul cardului), informatiile transmise sunt criptate. Criptarea este un proces matematic care transforma un mesaj pentru a-i ascunde continutul. Acest magazin foloseste protocolul SSL (Secure Sockets Layer) pentru a codifica informatiile personale, transmise între computerul dumneavoastra si serverul MobilPay. SSL este o tehnologie de criptare a datelor care trec de la un browser web la un server web. Asigura confidentialitate si integritate mesajelor. Protocolul permite aplicatiilor de tip client-server sa comunice securizat pentru a împiedica falsificarea autentificarii. Daca alegeti sa platiti cu cardul bancar, înainte de a finaliza comanda, veti fi directionat catre serverele MobilPay. Toate adresele web securizate prin SSL încep cu https://. Majoritatea browserelor web afiseaza o pictograma în forma de lacat atunci când se stabileste o conexiune SSL (Google Chrome, de exemplu). Daca în browser vedeti o pictograma în forma de lacat, faceti click pe aceasta pentru informatii suplimentare în vederea confirmarii existentei unei conexiuni securizate. Puteti face cumparaturi de pe azzibo.ro folosind orice browser web. Pentru maximizarea sigurantei dumneavoastra si o vizualizare optima a site-ului, va recomandam folosirea unui browser cât mai actual.

15. DREPTURI DE AUTOR

15.1. Toate drepturile de autor pentru informatiile existente pe acest site si intreg continutul informational al site-ului azzibo.ro este detinut de SC Lamontte Worldwide Group SRL societate comerciala ce detine magazinul online azzibo.ro.

15.2.  Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, exprimata prin acord scris al SC Lamontte Worldwide Group SRL. Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea informatiilor existente pe site sau a unei parti din acestea, accesul sau folosirea informatiilor puse la dispozitie de azzibo.ro prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, poate atrage raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

15.3. Azzibo.ro isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace contactarea si utilizarea acestui site si de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate, daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia, sau incercarea de a afecta in mod negativ interesele serviciile si/sau angajatii magazinului azzibo.ro sau ale partenerilor sai.

15.4. In caz ca doriti sa semnalati orice incalcare a drepturilor de autor in ceea ce priveste site-ul nostru va rugam sa folositi adresa de email management@azzibo.ro.

16. FORTA MAJORA. LITIGII SI LEGISLATIE APLICABILA

16.1. Nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora (inundatii, cutremure, calamitati naturale, incendii sau alte evenimente nefavorabile ce duc la imposibilitatea onorarii contractului in vigoare).

16.2. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

16.3. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.

16.4. Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui respectivul eveniment nu inceteaza, fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

16.5. Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului dar in limitele art. 16.3..

16.6.  Orice neintelegere sau disputa cu referire la prezentele “Termeni si Conditii” sau la executarea obligatiilor contractuale care ar putea sa apara intre cumparator si azzibo.ro se va rezolva pe cale amiabila.

16.7. Daca rezolvarea amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta competenta de la sediul SC Lamontte Worldwide Group SRL, in conformitate cu legile romane in vigoare.

16.8. Daca oricare dintre prevederile prezentelor conditii este sau devine nula, celelalte prevederi raman valabile. Orice prevedere nula va fi substituita cu o prevedere similara in sensul si scopul celor aratate mai sus.

16.9. Orice vizitator/cumparator care acceseaza site-ul azzibo.ro este implicit de acord cu sectiunea "Termeni si Conditii". Azzibo.ro sau SC Lamontte Worldwide Group SRL, nu raspunde de nici o pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea "Termenilor si conditiilor".

16.10. Prezentul document va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

16.11. Prezentele conditii constituie singurul instrument juridic probant pentru solutionarea eventualelor litigii între parti pe cale amiabila ori, în caz de neîntelegere, prin actiune în justitie în daune interese adresate instantei competente.

17. PUBLICITATE SI LEGATURI CU ALTE SITE-URI

17.1. Pe site-ul azzibo.ro pot fi prezente reclame si/sau legaturi catre pagini ale unor terte parti, inclusiv parteneri, furnizori de publicitate sau altele asemenea, iar azzibo.ro nu poate fi facut raspunzator pentru continutul informational al paginilor acestor terti. Accesarea acestor site-uri se face pe riscul exclusiv al celui care le acceseaza. Azzibo.ro nu raspunde pentru nici un prejudiciu adus oricarei persoane prin accesarea paginilor acestor site-uri partenere.

17.2. Este interzisa crearea de legaturi intre acest site si alte site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris al SC Lamontte Worldwide Group SRL.

17.3. In cazul in care acest lucru se intampla totusi, azzibo.ro isi rezerva dreptul de solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a oricarei actiuni de acest tip care nu are acordul sau prealabil.

18. PROMOTII SI CONCURSURI

18.1. SC Lamontte Worldwide Group SRL isi stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta participantilor numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

19. REGULAMENT VOUCHERE SI CUPOANE

19.1. Pe site-ul nostru poti cumpara si VOUCHERE CADOU, pentru a le oferi in dar persoanelor dragi tie. VOUCHER-ul CADOU, este de doua feluri:

1. VOUCHER CADOU TIPARIT care este disponibil in valoare de 100 lei si in valoare de 200 lei. Pe oricare din ele il poti cumpara de pe site-ul nostru in acelasi fel in care achizitionezi orice alt produs comercializat de magazinul azzibo.ro (voucher-ul cadou fiind considerat el insusi un produs), iar noi ti-l trimitem prin curier la adresa pe care ne-ai furnizat-o.

2. VOUCHER CADOU IN FORMAT ELECTRONIC care este disponibil in valoare de 59 lei, 79 lei, 99 lei, 119 lei, 139 lei, 159 lei, 179 lei, 199 lei, 249 lei, 299 lei, 399 lei si 459 lei. Modalitatea de achizitie este aceeasi ca la voucher-ul tiparit, dar il vei primi pe email, la adresa de email pe care ne-o vei furniza.

19.2. Atat voucher-ele tiparite cat si cele in format electronic au termen de valabilitate 1 an din momentul achizitiei, asta inseamna ca persoana care il primeste cadou are la dispozitie 1 an de zile, timp in care, oricand poate achizitiona produse de pe site-ul nostru. Exista o singura conditie: orice voucher poate fi folosit o singura data.

19.3. Persoana care a primit Voucher-ul cadou il poate folosi  foarte simplu: nu trebuie decat sa acceseze site-ul azzibo.ro, sa adauge in cos produsul sau produsele pe care doreste sa le comande apoi sa introduca in casuta in dreptul careia scrie "aplicati un voucher cadou" seria inscriptionata pe voucherul primit. Apoi se finalizeaza comanda. Se pot achizitiona produse a caror valoare este egala sau mai mare cu valoarea voucherului cadou. In cazul in care achizitionezi produse a caror valoare este mai mica decat valoarea voucher-ului nu se returneaza diferenta de bani. In situatia in care valoarea produselor tale este mai mare decat valoarea voucher-ului, se achita diferenta de bani folosind una dintre metodele prezentate in sectiunea "Cum platesti".

19.4. Voucher-ele cadou nu se pot folosi pentru a achizitiona un alt voucher cadou.

3. CUPOANELE DE REDUCERE/CUPOANE CADOU si cele oferite in timpul promotiilor speciale si concursurilor, pot fi acordate diferentiat sau pentru toate comenzile, in functie de valoarea comenzilor sau a modalitatii de plata.

19.5. Cupoanele de reducere/Cupoanele cadou pot fi utilizate numai ca plata partiala/integrala la achizitionarea unuia sau mai multor produse din magazinului online www.azzibo.ro

19.6. Se pot achizitiona produse a caror valoare este egala sau mai mare cu valoarea cuponului. 

19.7. In cazul in care achizitionezi produse a caror valoare este mai mica decat valoarea cuponului nu se returneaza diferenta de bani.

19.8 In situatia in care valoarea produselor tale este mai mare decat valoarea cuponului, se achita diferenta de bani folosind una dintre metodele prezentate in sectiunea "Cum platesti".

19.9 Clientul nu are dreptul sa solicite contravaloarea in bani a cuponului de reducere/cuponului cadou.

19.10. Aceste cupoane nu pot fi folosite la cumpararea de produse aflate la reducere sau in cadrul altor promotii si nu pot fi folosite la cumpararea de vouchere cadou.

19.11. Cupoanele de reducere nu se pot cumula.

20. DISPOZITII FINALE

20.1. Azzibo.ro isi rezerva dreptul de a aduce orice modificari, in orice moment considera necesar la intreg continutul informational sau doar la anumite parti ale acestuia precum si la continutul imagistic al site-ului fara a fi obligat sa faca vreo notificare in prealabil.

20.2. Azzibo.ro nu poate fi facut responsabil pentru nici o modificare sau deformare a continutului informational al site-ului efectuata de orice alta persoana decat administratorul site-ului.
 
20.3. Azzibo.ro isi rezerva dreptul de a introduce materiale publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare. Exceptie fac paginile in care sunt prezentate firmele partenere ofertele acestora si unde nu vor fi introduse bannere de natura concurentiala.

20.4. Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.azzibo.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre cumparator. Daca exista nemultumiri legate de comenzi, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana deja contactata, cumparatorul poate lua legatura cu persoana desemnata pentru conciliere interna gratuita: Razvan Patracescu, email: r.patracescu@azzibo.ro, tel: +40 737 84 72 25.

20.5. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.azzibo.ro, vizitatorul/cumparatorul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.